Winkelwagen Geen producten

Verrekijkers

Wij kunnen verrekijkers van de volgende merken leveren: DD Optics, Docter, Kahles.

 

DD Optics verrekijkers hebben een zeer goede prijs/ kwaliteit verhouding, deze verrekijkers geven het beeld nog zeer contrastrijk weer tot in het laatste buksenlicht.

 

Docter verrekijkers zijn zeer contrastrijk, met deze verrekijkers kunt u tot in het laatste buksenlicht nog zwartwild aanspreken, Made in Germany!

 

Kahles is een Oostenrijks merk, deze verrekijkers zijn van echte premium kwaliteit en vallen onder de beste merken op de markt. Deze verrekijkers zijn net zo goed als verrekijkers van Swarovski en Zeiss.

 

Wij hebben verrekijkers perfect voor de aanzitjacht voor korte afstanden tot lange afstanden. Verschillende objectief diameters zijn verkrijgbaar, 30mm, 32mm, 34mm, 42mm, 50mm, 56mm en 60mm.

Voor de aanzit jacht tot diep in de nacht kunt u het beste een verrekijker nemen met een 56-er of 60-er millimeter lens, omdat deze kijkers het hoogste schemergetal hebben en het meeste restlicht kunnen benutten.

Voor de bersjacht en drijfjacht geven de meeste jagers de voorkeur aan de kleinere modellen, omdat deze extreem licht zijn. Hierdoor heeft u geen last van het gewicht dat aan u nek hangt.

  


Bezig met laden...

HUNTING INNOVATIONS - DE JACHT ONLINESHOP

 

Alle bedragen zijn inclusief BTW Powered by CCV Shop webwinkel software