Winkelwagen Geen producten

Richtkijkers

Wij kunnen richtkijkers van de volgende merken leveren: DD Optics, Noblex.

 

DD Optics richtkijkers hebben een zeer goede prijs/kwaliteit verhouding, deze richtkijkers geven het beeld nog zeer contrastrijk weer tot in het laatste buksenlicht.

   

Wij hebben richtkijkers perfect voor de aanzitjacht voor middellange afstanden tot lange afstanden. Verschillende objectief diameters zijn verkrijgbaar, 42mm, 50mm en 56mm.

Voor de aanzit jacht tot diep in de nacht kunt u het beste een richtkijker nemen met een 56 er millimeter lens, omdat deze kijkers het hoogste schemergetal hebben en het meeste restlicht kunnen benutten.

Wanneer u een sierlijke kiploop buks als de Blaser K95 heeft is het voor het oog waarschijnlijk mooier om een iets kleinere richtkijker met een 50 er millimeter lens te gebruiken, met deze kijker ziet u maar heel iets minder scherp in de schemering.

Met de Allround richtkijkers met een 42 er millimeter lens 1,6-8 X 42 kunt u zowel op aanzit jacht, als drukjacht en bersjacht gaan. Deze kijkers zijn extreem licht, waardoor ze veel gebruikt worden voor de bersjacht en jachten hoog in de bergen.

Bezig met laden...

HUNTING INNOVATIONS - DE JACHT ONLINESHOP

 

Alle bedragen zijn inclusief btw Powered by CCV Shop webwinkel software