Winkelwagen Geen producten

Nachtkijkers

Wij geven u graag advies voor de aankoop van een nachtkijker, dit is afhankelijk van waar u de nachtkijker voor wilt gebruiken. Dit kan zijn om wild te observeren, maar ook om wild aan te spreken tijdens de jacht of om het wild te bemachtigen.

Wij hebben onder andere voorzet nachtkijkers (Front Snipers), nacht-richtkijkers, nachtzichtkijkers (goggles en monoculair).

Van de volgende merken: Armasight, Dedal, Lahoux en DDoptics.

Wij hebben ook bijpassende infrarood lasers in ons assortiment van Laserluchs, met verschillende golflengten (Nanometer): 808 NM, 850 NM, 905 NM, 980 NM.

Wij kunnen nachtkijkers leveren in verschillende kwaliteiten, afhankelijk van onder andere de ingebouwde beeldbuis.


Om het wild te bemachtigen kunt u een voorzet-nachtkijker voor u normale richtkijker monteren door middel van een snel montage, u hoeft uw richtkijker niet op nieuw in te schieten bij het monteren. Wanneer u aanzit en het wordt donker, dan monteert u eenvoudig binnen een paar seconden de voorzet nachtkijker voor u dag optiek en u kunt het wild in het donker bejagen.

 

Het is ook mogelijk om het wild te bemachtigen met een nachtricht geweerkijker, deze monteert u direct op u buks met een normale geweermontage. Deze geweermontage is afhankelijk van welke buks u hebt, bij Blaser de Blaser Sattelmontage. Deze nachtricht geweerkijker moet u uiteraard eenmalig apart in schieten, net als een gewone richtkijker.

 

Het is ook mogelijk om het wild te bemachtigen door een infrarood laser achter op u richtkijker te monteren, zodat deze het kruis van uw richtkijker op het doel projecteerd. Om het kruis op het wild te zien gebruikt u een Night Vision Goggle of een monoculaire nachtkijker, het is aan te raden om voor uw nachtkijker een vergrotende lens te plaatsen van 3 X vergroting of meer. U kunt op deze manier eenvoudig het wild aanspreken met de nachtkijker en wanneer u het wild wilt bemachtigen schakelt u de infrarood straler in achter op uw richtkijker, en kunt u het wild bemachtigen. 


Bezig met laden...

HUNTING INNOVATIONS - DE JACHT ONLINESHOP

 

Alle bedragen zijn inclusief btw Powered by CCV Shop webwinkel software