Winkelwagen Geen producten

Leveringsvoorwaarden Hunting Innovations

Levering:
Webwinkel bestellingen worden na betaling geleverd.

Betalen:
U kunt direct betalen via IDEAL of voor de mogelijkheid "vooraf betalen" kiezen. IDEAL: Als u kiest voor IDEAL betaling, kunt u direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met uw eigen bank. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank.

Vooruit betalen:
Bij vooraf betalen krijgt u een factuur per mail en wordt u geacht uw betaling over te maken op het volgende bankrekeningnummer: NL22 ABNA 0454 9021 31 van Hunting Innovations vof. Zodra wij uw betaling hebben ontvangen, verzenden wij de bestelde goederen. Bij bestellingen in Nederland verplicht u zich tot het betalen van  verzendkosten. Bij een retourzending worden de verzendkosten niet geretourneerd. Bij eventuele naleveringen draagt Hunting Innovations de verzendkosten (tenzij anders vermeld). Zodra een pakket door ons voor verzending wordt aangeboden, draagt de koper de aansprakelijkheid voor het pakket met goederen.

Retourzendingen:
Retourzendingen zijn enkel mogelijk binnen 7 dagen na ontvangst van uw pakket, met als voorwaarde dat het product of de producten onbeschadigd zijn en in originele verpakking. Tevens moet de (kopie)factuur bijgevoegd zijn. Bij retourzendingen uw bank -of girorekeningnummer vermelden zodat wij, als aan bovenstaande voorwaarden is voldaan, u uw aankoopbedrag minus de verzendkosten kunnen terugstorten. Eventuele terug storting van aankoopbedrag zal binnen 3 weken worden uitgevoerd.

Klachten:
In geval van klachten tijdens het gebruik van een product (binnen de (wettelijke) garantieperiode), moet het product zo spoedig mogelijk, met opgave van de klacht en factuur aan ons worden toegezonden of gebracht. Wij zullen dan proberen uw klacht zo snel mogelijk op te lossen. Indien u ons geen factuur kunt overleggen, kunnen wij uw klacht niet in behandeling nemen.

Frankeren zendingen:
Alle aan ons gerichte zendingen (dus ook retourzendingen) moeten voldoende gefrankeerd zijn. Niet of onvoldoende gefrankeerde zendingen worden door ons niet aangenomen.
HUNTING INNOVATIONS - DE JACHT ONLINESHOP

 

Alle bedragen zijn inclusief btw Powered by CCV Shop webwinkel software