Winkelwagen Geen producten

LAHOUX Hemera Standard+

LAHOUX Hemera Standard+
LAHOUX Hemera Standard+
De nieuwe Lahoux Hemera kenmerkt zich door zijn compacte vormgeving en zijn zeer grote gezichtsveld, met dezelfde eigenschappen als de LV81. Het apparaat is dus een alleskunner en kan vooral worden...
€ 3.845,00
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 
De nieuwe Lahoux Hemera kenmerkt zich door zijn compacte vormgeving en zijn zeer grote gezichtsveld, met dezelfde eigenschappen als de LV81. Het apparaat is dus een alleskunner en kan vooral worden gebruikt voor nauwkeurige observatie of voor het observeren van bewegende objecten. De contrastrijke lenzen en de beeldversterkerbuis zijn individueel schokbestendig. De Hemera is voorzien van een automatische uitschakeling na 1 uur.

Dit apparaat is geclassificeerd als "dual-use". Het is dus geen verboden item volgens de WaffG. De montage van nachtopzetstukken op richtkijkers is in Duitsland verboden zonder BKA-goedkeuring!

Lahoux nachtkijkers kenmerken zich door een zeer goede beeldkwaliteit, nauwkeurige fabricage, robuustheid en betrouwbaarheid. Er worden alleen schokbestendige Photonis-beeldversterkerbuizen gebruikt. De planning, fabricage en montage vinden geheel in Nederland plaats.

Technische gegevens

Vergroting: 1,0x Gezichtsveld: 20,4 °
Resolutie: 62-72 lp / mm
Photonis XX0041 buis (FOM min. 1400) Signaal-ruiswaarde: 22-29
Lens: F / 1,40, 50 mm
Focusbereik: 10 m tot oneindig
Afmetingen: 166x70x61 mm
Gewicht zonder batterij: 580 g
Levensduur batterij: 30 uur
Temperatuurbereik: -40 ° C tot 50 ° C
Leveringsomvang: tas, snelstartgids, lensdoekje, lensdop, schroefdraadadapter, 1 x CR-2 batterij, Photonis-meetblad.
HUNTING INNOVATIONS - DE JACHT ONLINESHOP

 

Alle bedragen zijn inclusief btw Powered by CCV Shop webwinkel software